«TIINA» by Tiina Talumees sügiskollektsiooni esitlus Tallinna Moenädalal

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„TIINA“ by Tiina Talumees sügiskollektsiooni esitlus Tallinna Moenädalal
„TIINA“ by Tiina Talumees sügiskollektsiooni esitlus Tallinna Moenädalal Foto: Tiina Talumees Moestuudio

Tiina Talumees esitleb väikeseeria «TIINA» sügis-talvist kollektsiooni Tallinna Moenädala raames 26. oktoobril Salme Kultuurikeskuses. Tiina Talumehe väikeseeria «TIINA“ ühendab elegantsed ja naiselikud lõiked, mugavad tegumoed ja materjalid praktiliseks tervikuks .

«TIINA» väikeseeria põhineb disaineri enda rõivakogemusel ning koosneb praktilistest ja palju kasutusvõimalust pakkuvatest drapeeritud jerseykleitidest. Tooted valmivad erinevatesse suurunumbritesse ning baseeruvad hetke moetrendidest puudutatud ajatul klassikal. See on rõivabränd, mis ei sea kandjale piire.

«Sügis-talvine kollektsioon on valminud arvestades ennekõike meie põhjamaist kliimat - kasutatud materjalid on naturaalsed, pehmed ja soojad. Tagasihoidlikes sügistoonides kleitidele annavad jõudu ja kontrasti mastaapsed ehted,» lisab Tiina.

«TIINA» by Tiina Talumees mahedates toonides sügiskollektsiooniga saab tutvuda Tallinna Moenädalal Laupäeval 26. oktoobril Salme Kultuurikeskuses algusega kell 18.00.

Kui moenädalale ei jõua, siis leiad «TIINA» by Tiina Talumees sügiskollektsiooni Tallinna Kaubamaja naistemaailmast, V-maja teiselt korruselt. Laiema mudelivalikuga tutvuse tegemiseks, külasta ka Tiina Talumees moestuudiot Rotermanni kvartalis (Rotermanni 5).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles