Privé jagab naistele parfüüme

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Privé jagab naistele parfüüme
Club Privé jagab naistele parfüüme Foto: Club Privé

Igal reedel, kuni augusti lõpuni, kingib klubi Privé koostöös Sirowa Tallinnaga esimesele sajale klubisse saabuvale naisele eksklusiivse lõhnaõli. Lisaks valitakse õhtu jooksul välja kolm silmapaistvaimat naist, kes saavad kingituseks küllusliku kinkekomplekti, milleks sel reedel on Jezus Del Pozo parfüüm ning meigikott.



Reeded Privés hakkavad juba legendaarseteks muutuma ning sel reedel, 8.augustil võib sellele jälle kinnitust saada, ees ootab järjekordne pidu nimega Tribal ning plaate keerutavad DJ’d Dave Storm ja Ecstatic.



Õhtu lõhnaks on õhk ja peen Jezus Del Pozo parfüüm, millesse on segatud sõidruni- ning apelsiniõit ja magnooliat – kõlab sensuaalselt eksole?! Kes siiani veel reedel Privésse sattunud pole, siis teile teadmiseks, et igal reedel toimub ka letipidu, kus tüdrukud ei jaga jooke mitte ainult leti tagant vaid ka leti pealt.



Kes ei mäletaks neid ammuseid aegu, kus tehastes ja suurtes klubides domineeris selline muusikastiil nagu tribal? Kes ei mäletaks selliseid hitte nagu «Be Yourself», «The Underground» ja «Music is the Answer»?



Privé usub, et Tribal võiks kõlada kõrvadele värskelt ning mõjuda jalgadele tantsupõrandal hästi. Sellest tulenevalt otsustatigi pühendada reede sellele aegumatule muusikastiilile.



Lisainfo

www.clubprive.ee

.




Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles