Kuursaalis keelatakse halvasti nõidumine

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuursaali kogunevad taaskord Nõia-Ella, Väike Nõid, Ämmast Nõid, Tädi Rumpumpel koos kaaslasega, Ilgem Nõid, Vana Nõid ja paljud teised prominentsed kodanikud.
Kuursaali kogunevad taaskord Nõia-Ella, Väike Nõid, Ämmast Nõid, Tädi Rumpumpel koos kaaslasega, Ilgem Nõid, Vana Nõid ja paljud teised prominentsed kodanikud. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Sel reedel, 30. aprillil lendavad kõik nõiad kokku Pärnu kuursaali meeletule 24tundi.ee volbrimöllule.


Kuursaali programmijuhi Urmas Lassi teatel tulevad reede öösel kuursaali kohale Nõia-Ella, Väike Nõid, Ämmast Nõid, Tädi Rumpumpel koos kaaslasega, Ilgem Nõid, Vana Nõid ja paljud teised prominentsed kodanikud. Võlujooki jagavad Jägeretid.

Kuursaali lennanud nõidadele toimub lennuvõistlus luudadega, kus kiirus ei tohi ületada 15 km/h ega piirkaugust 30 meetrit. Üritusel valitakse tõeliset õudne, aga hea südamega "Pärnu nõid 2010".

Lass pani kõigile nõidadele südamele, et volbriööl on keelatud nõiduda ennast kaunimaks või inetumaks, ära kasutada meeste nõrkust, muuta kaaspidulisi konnadeks ja muudeks loomadeks ning lennata luudadega kuursaali lae all.

Rahva tantsitab reedel transsi legendaarne Meie Mees. Võluviise lisab peole DJ Enno Lohu. Sissepääs peole maksab 75 krooni. Piletid on kolmapäevani loosis ka 24tundi.ee piletimängus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles