Mehel ei õnnestunud madala veetaseme tõttu enesetappu sooritada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ohio osariigi politseinik
Ohio osariigi politseinik Foto: AP / Scanpix

USAs, Ohio osariigis tuli päästjatel peale ebaõnnestunud enesetapukatset autost välja aidata järve kihutanud mees, vahendab thenewsvault.com.

Kõik algas, kui politsei sai kõne, et üks mees on autoga järve sõitnud. Politsei reageeris väljakutsele kiirelt ning sündmuskohale jõudes hüppas seersant Jeff Sellars vette ning ujus autoni, kus ta nägi meest, kes oli käeraudadega rooli külge aheldatud.

Stellar vabastas mehe metallitangidega ning tõmbas ta autost välja. Kui politsei asus uurima, mida ta käeraudadega kinnitatuna autos tegi, selgus, et mees üritas teha enesetappu, kuid see ebaõnnestus, sest tema poolt valitud kohas oli vesi vaid pisut üle ühe meetri sügav.

«Seal kohas, kus auto järve sõitis, on vesi umbes meetrisügavune. Mees üritas enesetappu teha, aga õnneks on seal piirkonnas praegu veetase põua tõttu tavapärasest palju madalam,» ütles kohalik looduspargi juht Chris Dauner.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles