750 eurot maksev pink on Hispaania kõige «kallim» kinnisvara

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
750 eurot maksev pink on Hispaania kõige «kallim» kinnisvara
750 eurot maksev pink on Hispaania kõige «kallim» kinnisvara Foto: SCANPIX

Hispaania kinnisvaralehekülg Idealista pani üles kinnisvarareklaami, millel on näha ühte Madridis Salamanca piirkonnas asuvat pinki.

Kinnisvarafirma pääses läbi linnavalitsuse kontrollijatest, kes ei märganud kummalist kinnisvarareklaami, edastab The Local.

Reklaamis seisis: «Klassikalise kujuga, puidust ja metallist töötlusega. Stiilis, mis on eriti populaarne Kreekas, Portugalis ja Itaalias».

Pingi hind 750 eurot.

Kuigi seda reklaami võib pidada lihtsalt naljaks, on selles ka sügavam sisu. Selle kaudu protestiti Madridis kehtestatud uue seaduse vastu, mille kohaselt peavad kerjused maksma 750 eurot trahvi, kui nad kerjamisega vahele jäävad.

Selle pinginalja taga olnutes üks, Íñigo Andiarena sõnas, et see on alandav, et trahvitakse inimesi, kellel ei ole kuskil elada ega raha.

«Kui kerjus saab kerjamise eest trahvi 750 eurot, on pargipink tema jaoks sama kallis kui luksuskorter,» selgitas hispaanlane.

Ta lisas, et nende triki taga oli näidata, et kõige kõrgemad üürihinnad on tegelikult kerjustel, kes nii-öelda üürivad pargipinke magamiseks.

«750 eurot kahe ruutmeetri eest on kõige kõrgem hind,» selgitas Andiarena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles