Els Himma võttis Maia Vahtramäe täielikult üle ja võitis saate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Maia Vahtramäe
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Maia Vahtramäe Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates kehastas Maia Vahtramäe Els Himmat ja laulis lugu «Millest sa elad ja hingad».

«Braavo, Maia! See oli täiesti fantastiline sinu poolt täna. Kui sa tõmbasid Els Himma, kes on minu üks lemmikuid, siis ma natuke kartsin ja mõtlesin, et kuidas sa saad selle tämbri ja madalate nootidega hakkama. Aga see oli imeilus, see oli täiuslik! Sa suutsid minu jaoks tabada Els Himmalikku lavalist rahu ja väärikust. Ta on ülimalt enesekindel naine. See oli väga ilus minu jaoks täna,» kiitis Elina Pähklimägi.

«Ma olen ka väga lummatud. Vokaalselt olid sa täiuslik. Ma nägin, et see Els võttis Maia kaasa ja hakkas teda viima kuskile ja dikteerima neid otsuseid. Sa ei olnud enam sina ise. Els Himma võttis su üle ja see oli nii imeline fenomen,» sõnas Andrus Vaarik.

Maia sai võidu nii kohtunike kui kolleegide punktide alusel. Ta otsustas võidetud 1000 eurot annetada Caritasele, mis toetab teismelisi emasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles