James Blunt: meedia tunneb mu eraelu vastu ebatervet huvi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Blunt
James Blunt Foto: Reuters / Scanpix
Laulja James Blunt leiab, et meedia uudishimu tema eraelu suhtes hakkab juba üle piiri minema.

Blunti sõnul ei mõista ta, miks tema armuelu meedias nii põhjalikku kajastamist leiab, kuna avalikkusele ei tohiks tema suhted korda minna, kirjutab Digitalspy.

«Ma pole kunagi tabloide lugenud, aga ma leian, et see on üsna ebaterve tegevus,» rääkis Blunt. «Sina ja mina pole üksteist nuuskivad koerad, mind sinu eraelu ei huvita ja ei peakski huvitama ning samuti ei peaks minu oma sulle huvi pakkuma.»

«Loodetavasti oleme intelligentsed inimolendid, kes võiksid rääkida, arutada ja saavutada palju tähtsamaid asju kui see, kes keda kargab,» jätkas laulja. «Mina olen sellest alati eemale hoidnud ja nüüd, mil olen rohkem avalikkuse tähelepanu all, püüan seda lihtsalt ignoreerida.»

Blunt lisas, et palju parema meelega räägiks ta intervjuusid andest oma muusikast.

«Ma pole kuulsus, vaid muusik,» teatas Blunt. «Meeldigu mu muusika teile või mitte, aga see on osa meie kunstist ja kultuurist, mis eraldab meid loomadest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles