Kuursaalis otsitakse aaret

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuursaali peidetakse reedelsaladuslik aardekast.
Kuursaali peidetakse reedelsaladuslik aardekast. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel reedel saab tuule purjedesse uus üritustesari "Kaptenid kuursaalis", mille käigus otsitakse Pärnu kuursaali peidetud aardekasti.


Kuursaali programmijuhi Urmas Lassi seletuse kohaselt antakse peolistele reedel neli vihjet, mille järgi tuleb leida neli aardekaardi tükki.

Aardekasti leidmiseks tuleb tükid omavahel kokku panna. Kui tükid satuvad eri inimeste kätte, peavad inimesed aarde ära jagama või muudmoodi kokku leppima.

Peale selle korraldatakse reedel kuursaalis jalatõstmise võistlus ja viktoriin.

"Õhtu eriti silmatorkav kodanik valitakse õhtu Kapteniks, kellel on edaspidi sellele üritusele koos oma meeskonnaga prii sissepääs," lubas Lass. "Usume, et pidu tuleb täpselt nii uhke, et kapten Jack Sparrow praaliks siin, kui tal see võimalus oleks."

Puujalad panevad reedel tantsima ansambel Hellad Velled ja DJ Enno Lohu.

Laupäeval tervitab kuursaal aga alanud kevadet.

"Loodetavasti tuleb nii kuum pidu, et lumikellukesed kuursaali ümber löövad õide," märkis Lass. "Toimub joonistusvõistlus ja luulekonkurss "Soovin kevadet, muidu külmun". Parimad saavad premeeritud ja nende tööd jäävad kuursaali kaunistama."

Inimesi oodatakse laupäeval peol rohelistes või lihtsalt kevadistes rõivastes. Rahva panevad tantsima ansambel Tipmalts ja DJ Riho Pruul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles