Marek Sadam jumaldab Eesti naisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Sadam
Marek Sadam Foto: Elmo Riig / Sakala

Marek Sadam rääkis tänases raadio Elmar hommikuprogrammis oma elust Eestis ja USA-s ning uuest projektist ja kiitis samuti Eesti naiste ilu.

Marek Sadam, kes on hetkel USA-st Eestimaal käimas, rääkis raadiole Elmar, et N-Euro populaarsus on Ühendriikides aina kasvanud, raadiod mängivad ja kontserdid on möödunud väga edukalt, edastas raadio Elmar.

N-Euro esineb ingliskeelsete tantsulauludega, millest eestlastele on kindlasti tuttav «Lover on the line». Lõviosa kontserdilugudest on produtseeritud Inglismaal.

Marek rääkis, et maailmas rändamise pisik on tal endiselt sees ja paikseks jääda pole plaanis. Siiski on talle väga tuttav koduigatsuse tunne.

Samuti tunneb ta vajadust laulda ka eesti keeles, mistõttu ongi sündinud projekt Laur ja Sadam koos Toomas Lauriga.

Esimest singlit pealkirjaga «Eesti Naine» esitles Marek just raadios Elmar, sest tõuke kogu projekti sünniks andis samuti Elmar - nimelt Elmari 10ndaks sünnipäevaks kirjutatud lugu «Palju õnne Elmar».

Värske loo kohta rääkis muusik, et seda võib ühest küljest võtta väga isiklikult, kuid teisest küljest on see pühendatud kõikidele Eesti naistele - emadele, vanaemadele, tütardele.

«Mul on kahtlane tunne, et Eesti mees ei ole just selline inimene, kes oma tundeid või oma tänu oskaks väga hästi väljendada ja seepärast olgu see laul kõikidele nendele, kes tunnevad, et neile on see tänu ja armastus jäänud väljendamata või nende ülistus on suures majanduslanguses jäänud väljendamata,» rääkis Sadam.

Marek Sadam ise veel abielusadamasse purjetada ei plaani, sest pidev reisimine ja kiire elu selleks mahti ei anna. Küll aga arvab ta siiralt, et Eesti naised on tõesti maailma parimad.

Augusti lõpus siirdub Marek tagasi USA-sse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles