Bullock võttis halvima näitlejanna Kuldvaarika isiklikult vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Bullock võitis halvima näitlejanna Kuldvaarika
Sandra Bullock võitis halvima näitlejanna Kuldvaarika Foto: AP / Scanpix

Filmimaailma läbipõrumisi tähistavale Kuldvaarikate ehk Razzie'de jagamisele ilmus isiklikult kohale ka halvimaks näitlejannaks nimetatud Sandra Bullock.

Päev enne Oscarite jagamist peetaval galal naljatas Bullock, et tema karjäär on nüüd rikutud ja tegemist oli väga halva otsusega, vahendab Digitalspy.

Näitlejanna jagas üritusel publikule filmi «All About Steve» DVDsid, milles tehtud rolli eest teda kritiseeriti. «Miski ütleb mulle, et te kõik ei vaadanudki filmi, sest ma ei oleks siin, kui te oleks tõeliselt süvenenud ja mõistnud, mida selles öelda tahtsin,» selgitas Bullock. «All About Steve» sai ka halvima ekraanipaari auhinna (Bullock ja Bradley Cooper).

45-aastane Bullock kandideerib täna Oscarile filmis «The Blind Side» tehtud rolli eest ning temast võib saada esimene näitlejanna, kes on samal aastal võitnud Kuldvaarika ja Oscari.

Bullock oli järgmine «halvim näitlejanna» pärast Halle Berryt 2005. aastal, kes võttis Kuldvaarika isiklikult vastu.

Halvima lavastaja Kuldvaarika sai Michael Bay filmi «Transformers: Revenge of the Fallen» eest. Sama film võitis ka halvima stsenaariumi ja filmi auhinna. Jonas Brothers («Jonas Brothers: The 3-D Concert Experience») nimetati halvimaks näitlejaks ning halvima meeskõrvalosa tegi Billy Ray Cyrus («Hannah Montana: The Movie») ning naiskõrvalosa Sienna Miller («G.I. Joe: The Rise of Cobra»).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles