Staariparfüümid ajavad meestel südame pahaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Price
Katie Price Foto: Planer Photos / Scanpix

Staaride omanimelisi parfüüme ostnud naistel tuleb pettuda, sest vastassoo võrgutamisel nendest tõenäoliselt abi pole.

Ilutoodete tarnija korraldatud uuringust selgus, et enamik mehi peab oma kallima parfüümi ebameeldivaks ning kõige rohkem kaebusi laekus staaride lõhnade kohta, kirjutas Daily Mail.

72 protsenti küsitluses osalenud meestest nimetas kallima parfüümivalikut ebameeldivaks ning 19 protsenti lausa jälgiks. Eriti tekitasid vastikust Coleeni ja Katie Price'i lõhnad.

«Enamikule meestest paistavad meeldivat pehmed naiselikud lõhnad nagu Gucci Flora või Marc Jacobsi Daisy, mitte magusad ja lääged staarihakatiste imitatsioonid,» ütles halfpriceperfumes.co.uk asutaja Jason Zemmel.

Üks küsitluses osalenud mees avalikustas dilemma, millega ilmselt paljud kokku puutunud on.

«Ostan tüdruksõbrale alati selle staariparfüümi, mida ta soovib, isegi kui see mulle ei meeldi,» ütles ta. «Mul läheb süda pahaks, kui astun tuppa, kus ta seda just pihustanud on. Õrnad lillelõhnad on parimad, mitte need, mis meenutavad õhuvärskendit.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles