Simpel Sessionil kukkus õllene külastaja rõdult alla

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õlu.
Õlu. Foto: SCANPIX

Ekstreemspordipeol sadas ülemäära õlut tarvitanud pealtvaataja rõdult - otse all võistlusi jälginud külastajate sekka.


Tagurpidi rõdupiirdel istunud ja õllepurgiga vehkinud tüüp kaotas tasakaalu, pudenes alla, tegi õhulennu jooksul salto ja maandus jalgadele. Õnneks ei tabanud ta kukkudes all võistlust jälginud 10-aastaste poiste seltskonda.

Jumal hoiab lolle ja joodikuid, nagu vanarahvas ütleb. Simpel Sessioni pressiesindaja Liina Ristoja sõnul müüdi Simpel Sessionil küll alkohoolseid jooke, kuid korraldajad ning turvameeskond tegid kõik, et alaealised neid kätte ei saaks. Narkootikumide tarvitamisest ei teadnud pressiesindaja mitte midagi.

Politsei teatel tabati nädalavahetusel Simpel Sessioni ajal Rocca al Mare suurhalli ümbrusest umbes kolmkümmend korrarikkujat.

Enamik neist oli alkoholijoobes, kuid tabati ka uimasteid tarvitanud noori. Lisaks oli politseil asja võistluste ametlikku ööbimiskohta Reval Hotel Centrali, kus ekstreemspordivõistlustel osalenud peohoos ülemeelikuks läksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles