Bruce Willis ei kavatse suhtlusportaalidega liituda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruce Willis
Bruce Willis Foto: Reuters / Scanpix

Näitleja Bruce Willis ei kavatse kunagi astuda oma eksabikaasa Demi Moore´i jälgedes ja liituda mõne suhtlusportaaliga, sest mehe arvates on kogu internetitehnoloogia pisut häiriv.

Moore ja tema praegune elukaaslane Ashton Kutcher on suured Twitter.com fännid ja annavad regulaarselt oma tegemistest teada tuhandetele huvilistele, kuid Willis pole moega kaasa läinud ja tunnistab, et suhtub endiselt skeptiliselt sellesse, et kogu maailm suhtleb üle interneti, vahendab WENN.

«Üks asi, mis mind tõesti häirib on see, et oht seisneb selles, et inimesed tahavad edastada infot üha kiiremini ja kiiremini. Ma ei ole elektrooniliste suhtlusvõrgustike fänn. Kui elektrit poleks, peaksime me kohe praegu koju minema,» ütles Bruce Willis.

Willise arvates tõestas Michael Jacksoni surm interneti hirmäratavat jõudu.

«Kogu maailm teadis sellest nelja sekundiga või siis väga lühikese ajaga. Kümme või kakskümmend aastat tagasi oleks see olnud utoopia.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles