Coldplay liikmed peavad dieeti?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Coldplay
Ansambel Coldplay Foto: Reuters / Scanpix

Chris Martin ja tema kaaslased ansamblist Coldplay peavad nüüdsest karme dieedireegleid järgima, kuna endine ansambli The Stone Roses ning praegune ansambli Primal Scream staar Gary «Mani» Mounfield käskis meestel ennast vormi ajada. 


Martin, kes on endise dieedifänni Gwyneth Paltrow abikaasa, hakkas koos bändikaaslastega kaalus juurde võtma pärast seda, kui valmis nende viimane album, «Viva La Vida», teatab WENN.

Kuid nüüdsest peavad rokkarid järgima tervislikku menüüd, kuna endine Stone Rosesi basskitarrist hoiatas neid: «Mitte keegi ei taha näha paksu popstaari!».

«Me võtame kaalus juurde alati, kui meil on pisut vabam töögraafik, tavaliselt kahe albumi salvestamise vahel,» ütles Chris Martin.

«Me muutume karvasteks paksmagudeks. Ühel päeval sõi Mani võileiba ja ma küsisin, millega see on. Ta vastas, et salatilehega ja arvas, et mina peaksin kah hakkama samamoodi toituma.»


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles