Peeter Rebase silmarõõm lasi kodunt jalga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Agu ja Peeter Rebane 12.09.2009 Tallinna lauluväljakul toimunud Rahvuslikul Koertenäitusel koos oma Iiri hundikoeraga
Märt Agu ja Peeter Rebane 12.09.2009 Tallinna lauluväljakul toimunud Rahvuslikul Koertenäitusel koos oma Iiri hundikoeraga Foto: paparatso
Sahistatakse, et ärimees Peeter Rebase (36) ja tema tantsuõpetajast elukaaslase Märt Agu (29) suhe on karil, kirjutab Kroonika. Mehed ise kinnitavad, et neil on kõik hästi, küll aga lasi jalga nende kolmas pereliige, Iiri hundikoer.

«Veetsime Peetriga aastavahetuse mõnusasti üheskoos kodus. Meil on kõik korras,» sõnab Märt.
Peeter imestab: «Ei tea, kust sellised jutud tulevad? Igal juhul ei vasta need tõele.» Uusaasta südaööl pani plehku aga hoopis meeste kõige kallim pereliige - Iiri hundikoer.

«Ta hakkas pauke kartma, hüppas üle aia ja jooksis metsa,» lausub Märt. «Kogu küla ja sõpruskond tuli meile appi teda otsima.»

Lemmik leiti üles alles poolteist päeva hiljem. Midagi hullu temaga ei juhtunud,  sest graatsiline loom on igati valmis ühel peatselt toimuval koertevõistlusel osalema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles