Kihlatu jättis Lembit Öpiku maha

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembit Öpik ja Gabriela Irimia
Lembit Öpik ja Gabriela Irimia Foto: SCANPIX

Eesti juurtega Briti parlamendisaadiku Lembit Öpiku ja tema kihlatu, tüdrukutebändi Cheeky Girls lauljanna Gabriela Irimia, teed on väidetavalt lahku läinud.

Rumeenia päritolu popstaar jättis mehe maha pärast ägedaid vaidlusi ning keeldub nüüd temaga rääkimast, kirjutas Digitalspy.

«Gabby on masenduses ning tahab lihtsalt üksi olla,» rääkis allikas väljaandele News of the World. «Ta on väga õnnetu ja on palju nutnud.»

Alates 2006. aastast koos olnud paar läks lahku kaks nädalat tagasi Londonis toimunud Cheeky Girlsi esinemisel.

«Lembit aina rääkis ja rääkis ning domineeris vestlust, nagu ta tavaliselt teeb. Ta viivitas Gabrielat, kes tahtis oma õe Monicaga esinemiseks valmistuda,» teadis allikas.

«Gabriela oli lavale hilinemas ning tal sai mõõt täis. Ta tormas minema ning keeldus pärast esinemist Lembituga koos lahkumast.»

Allika sõnul on Öpik naisele meeleheitlikult tekstisõnumeid saatnud ja temaga kohtuda soovinud, kuid Gabriela ei soovi teda näha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles