Jude Law pahandas Rod Stewartit

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rod Stewart
Rod Stewart Foto: Reuters / Scanpix

Muusik Rod Stewart on kuuldavasti vihane näitleja Jude Law peale, kuna too mängis tema tütre

 

Kimberly tunnetega.

Ajalehe The Mirror andmeil sai rokkar möödunud kuul teada, et tema tütrel oli Law’ga suhe tekkimas, vahendab Digitalspy.

Stewart kiitis tütre valiku heaks, kuid varsti pärast seda meediasse ilmunud kuuldused Law’ ja modell Lily Cole’i suhtest ajasid ta vihale.

«Rod armastab Kimberlyt tohutult ja on üsna kaitsev isa,» sõnas allikas. «Loomulikult ei teinud Jude’i ja Kimi koos kujutavad fotod talle rõõmu, aga ta sai sellest üsna ruttu üle.»

«Jude meeldib talle väga ja ta kiitis ta heaks kui oma väikese tüdruku võimaliku kosilase,» jätkas allikas. «Probleem on selles, et sama tegi ka Kimberly, kes uskus, et tema ja Jude’i vahel võib midagi tekkida.»

«Nüüd, kui Jude’i seostatakse Lilyga, on Rod oma tütre pärast ärritunud. Ükski isa ei taha näha, kuidas tema last alandatakse ja talle haiget tehakse, aga kõrvalseisja jaoks tundub, et just nii Kimberlyga juhtuski.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles