Liis Lass disainis särgikollektsiooni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: Erakogu

Meediatäht Liis Lass on otsustanud kätt proovida moedisainerina. Tema esimene T-särgi kollektsioon on juba valmis ning sealt leidub moekaid hilpe nii naistele kui ka nende lemmikloomadele.



«Tegemist on julge T-särgi kollektsiooniga, kus särgiesistel on sloganid nagu näiteks: «You say "Weathergirl" - I say "Fuck You"» jne.

Esialgu on tegemist tüdrukutele mõeldud särkidega, kuid peatselt on lisandumas ka meeste T-särgid,» kommenteeris Liis Elu24.ee’le

«Veel on kollektsioonis eksklusiivsed väikelooma riided, mida saab osta lemmikloomapoodidest,» jutustas Lass.

Särkide kangad on trükitud kõrgekvaliteetse neoontrükiga ja kaunistatud Swarovski kristallidega. Kõikide särkide tagaküljele on trükitud ka Liis Lassi autogramm. Hinnad jäävad 300-500 krooni ringi.

«Särkide disainimisel on kasutatud ka teiste tuntud inimeste stiilinäpunäiteid, seega võib oodata ka teiste kuulsuste special-särke,» sõnas Liis ja lisas, et esialgu ei ole need mõeldud laiatarbe müügiks, vaid liiguvad vaid sõpradeliini pidi ning eelkõige artistide seas.

Lassi särgikollektsiooni said imetleda eelmisel reedel klubi Atlantis külastajad, kuna peokülalistele jooke valanud Liis Lass ja reporter Carola Madis kandsid kaht näidistoppi. Videot lustakatest joogikallajatest vaata reporter.ee’st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles