Inglismaa haledaim jõulupuu solvab kohalikke

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sacristoni jõulupuu
Sacristoni jõulupuu Foto: PA Wire / SCANPIX

Külaelanikud, keda ärritas Suurbritannia haledaim jõulupuu, arvavad, et asenduspuu on sama kehv.

Sacristoni elanikele lubati asendada õnnetu 1,2 meetrine põõsas, kuid kui uus ja veidi pikem puu saabus, oli see eelmisele erakordselt sarnane, kirjutas Daily Telegraph.

Kohalikud nõustusid, et uus puu sarnaneb vähem põõsale, kuid jääb seda ümbritseva 4,5-meetrise jõulutuledega kaunistatud metallraami kõrval ikka kääbuseks.

125 naela maksnud algne puu istutati eelmisel kuul ja kohalike sõnul sai selle töntsakas välimuses süüdistada hiljutist tormi, mis pühkis puult ladva.

Nõukogu avaldas arvamust, et puu kasvab suuremaks, kuid vihaste inimeste ärgitusel eemaldati see ja asendati sarnase kuusega.

«Kas see peaks mingi nali olema? Inimesed kaebasid, kuna see nägi naeruväärne välja,» kommenteeris pahane külaelanik. «Nüüd on meil põhimõtteliselt sama puu, mis ei sobi seda ümbritsevate postidega kokku.»

«Nõukogul oli võimalus parem puu otsida, selline, mis ei solvaks kohalikke, kuid nad raiskasid selle võimaluse. Jõulumeeleolu on rikutud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles