50 Cent: naised tahavad ainult mu raha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
50 Cent
50 Cent Foto: WENN

Räppar 50 Cent nentis hiljutises intervjuus, et tal on raskusi tüdruksõbra leidmisega, sest ta on veendunud, et suurem osa naisi jahib vaid tema miljoneid.

Hiphopi staar, kelle õige nimi on Curtis Jackson, on eduka karjääri tulemusena teeninud sadu miljoneid dollareid ning mehe sõnul on tal negatiivsete kogemuste tõttu raske kedagi usaldada, vahendab WENN.

Aasta alguses kaebas tema endine tüdruksõber ja poja Marquise´i ema Shaniqua Tompkins mehe kohtusse, nõudes mehelt 50 miljonit dollarit ning kuigi kohtuasi lükati tagasi, tunnistas muusik, et suhtub uutesse armusuhetesse väga ettevaatlikult.

«Ma olen vallaline ja mul pole päris pikka aega tüdruksõpra olnud. Minu jaoks on raske naist usaldada. Ilusad naised tõmbavad mehi ligi. Naistele meeldivad mehed, kes pakuvad neile turvatunnet – rahalist turvatunnet. Ja kui sul on raha ja sa oled kuulus, peavad naised sind väga seksikaks,» ütles 50 Cent.

«Sa ei või kunagi teada, mida ta tegelikult tahab. Paljud inimesed abielluvad teadmata oma partnerite tegelikke motiive. Ma ei kavatse lasta endal nahka üle kõrvade tõmmata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles