Nõia-Intsu pruut Inga teab, kus kõik naised käivad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - - eksvangist selgeltnägija Indrek koos oma tüdruksõber Ingaga
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - - eksvangist selgeltnägija Indrek koos oma tüdruksõber Ingaga Foto: Karli Saul

«Selgeltnägijate tuleproovis» osalenud Nõia-Intsu pikajalgne pruut Inga armastab pikalt magada ning turgutab juukseid konjaki ja munaga.


Koos kaasa Indreku ehk Nõia-Intsuga Elu24 lugejate arvukatele küsimustele vastanud Inga Kallberg on vaatamata noorele eale mõelnud ka ilulõikuste peale. Näiteks on ta üsna kindel, et laseks endale uued rinnad panna. Inga sõnul jääb rinnaküsimus praegu lihtsalt raha taha seisma.



Inga lemmikrituaalide hulka kuuluvad pikk uni ja kuum vann ning juustele teeb ta sageli konjakist, munast ja külmpressitud oliiviõlist koosnevat maski. Toitvaid õlisid kasutab neiu ka igal õhtul pärast duši alt tulekut.



Vastuseks küsimusele, kus ta oma kunstküüsi hooldab, vastab Inga salapäraselt: «Seal kus kõik naised, ikka inimese juures, kes neid teha oskab!»




Kommentaarid
Copy
Tagasi üles