Tänane staarisaade keskendub Kenele ja Martenile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kene Vernik
Kene Vernik Foto: Karli Saul

Superstaarisaate lavataguste lugude saates on täna pikemad lood Kene ja Marteniga ning hetked finalistide esinemistelt ja südamlikult õhtusöögilt.

Pühapäevasest finaalist välja hääletatud Kenele minnakse külla Võrru, kus ootab kohtumine Kene ema ja väikeste vendadega. Martenit näeb aga Käsmus, mis on noore mehe jaoks koht, kust ta inspiratsiooni leiab. Nii Kene kui Marteni bändide proovidesse piilutakse samuti.

Saatesse jõuavad ka hetked esmaspäevasest südamlikust õhtusöögist, kuhu finalistid võisid kaasa võtta neile olulise inimese; samuti näeb ülevaadet Tallinna Kaubamaja minikontserdist ja iganädalasest ülesastumisest EMT poes.

 

Finalistidel tegemistest puudust pole – juba homme kell 16.30-18.00 esinevad nad Rocca al Mare kaubanduskeskuses ning jagavad ka kõigile soovijatele autogramme. Laupäeval aga ootab staariks pürgijaid ees külaskäik Laste-ja Noorte Kriisprogrammi leinatoetuslaagrisse.

«Eesti otsib superstaari: Lava taga» on TV3 eetris täna kell 20.00. Armastuslaulude finaali näeb pühapäeval kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles