Kene Vernik jätkab muusikuteed Pedigree ja HUga esinedes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kene Vernik
Kene Vernik Foto: Ardi Truija

Sel pühapäeval saatest «Eesti otsib superstaari» välja langenud Kene Vernik ei ole pead norgu lasknud, vaid jätkab sihikindlalt staariks pürgimist.


Täna saab tema bändi Mimicry näha Tartu klubis Rock&Roll esinemas koos ansambliga Pedigree ning detsembri alguses Tallinnas koos HUga. «Seda ma ootan juba põnevusega,» märkis Vernik ning lisas, et bändid on temaga ise ühendust võtnud.



Seda, et staarisaade oleks Vernikut tuntumaks teinud, ta ise eriti ei tunne. «Pigem on kõik teised sellest väga teadlikud,» tõdes Vernik. Küll aga oli see aeg tema sõnul õpetlik, kogemusterikas, andis esinemisjulgust ja õpetas pingeid taluma.



Viimastel päevadel on Tartus unetehniku ametit pidav neiu püüdnud puhata, ent telefon heliseb lakkamatult. «Sugulased, tuttavad ja sõbrad lohutavad ning püüavad asja selgitada ja analüüsida – miks ikka nii läks nagu läks,» rääkis Vernik. «Üldiselt on kõik positiivsed ja toetavad minu edasist käekäiku.»



Samuti on postkasti kogunenud suur hulk meile, millele piiga pole jõudnud vastata, ja selle eest vabandab ta ka kõigi kirja saatnute ees. Kirjade lähetajateks on enamasti võõrad inimesed, kellele Verniku ülesastumised on eriti hinge läinud ja kes talle edaspidiseks jõudu ja suuri saavutusi soovivad.



Kuid eriti stiilseks sõnumiks nimetab Vernik kirja ühelt naisterahvalt. «Seal seisis: võin saladuskatte all öelda, et terve eesti lesbide seltskond oli Sinu poolt,» rääkis Vernik. «Neid kirju on tore lugeda ja nad annavad mulle hea energia edasi töötamaks iseendaga.»



Staarisaate võitjat Vernik ennustada ei oska ega tahagi, vaid elab kõigile saatesse jäänud lauljatele kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles