Pharrell Williams vabaneb uue tehnoloogia abil tätoveeringutest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pharrell Williams
Pharrell Williams Foto: AP / Scanpix

Ansambli N.E.R.D. staar Pharrell Williams kavatseb kulutada sadu tuhandeid dollareid, et uudse meetodi abil oma kehalt tätoveeringud eemaldada.

Räpparist produtsendiks saanud Williams on oma käsi katvatest kunstiteostest tüdinenud ning mees sõlmis lepingu, et uue meetodi abil need kehalt eemaldada – selle tarvis kasvatavad teadlased laboritingimustes tema jaoks uusi naharakke, teatab WENN.

 Williamsi kinnitusel ei huvita teda, kui kallis või valus protseduur olema saab, kuna ta soovib tätoveeringutest kindlasti vabaneda.

«See saab olema kallis, aga kurat võtaks, see on seda väärt. Mul on käe peale tätoveeritud tuleleegid! Ma olen ju ometigi täiskasvanud mees!» ütles Pharrell Williams.

«Põhja-Carolinas on Wake Forest Institute-nimeline asutus, kus tegeletakse naharakkude kasvatamisega. See protseduur ise on põhimõtteliselt nagu naha siirdamine, aga nahka ei võeta su tagumikult või jalgadelt – need kutid kasvatavad laboris naha sinu jaoks valmis.»

«Kõigepealt tuleb sul anda tükike oma nahka, mida hakatakse paljundama. Kui see valmis saab, õmmeldakse see peale,» lisas mees, kes plaanib enda väitel uuendatud nahale juba uusi tätoveeringuid.

«Kui nahk on ära paranenud, siis võib sinna joonistada ükskõik millise tätoveeringu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles