Mick Jaggeri tütrest saab uus Kate Moss?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georgia Jagger
Georgia Jagger Foto: Reporters/SCANPIX

Napilt aasta eest modellikarjääri alustanud Mick Jaggeri tütrele Georgia Mayle lubatakse suurt tulevikku. Hiljuti sai temast tuntud kosmeetikafirma Rimmeli uus reklaamnägu.


Georgia May on Rolling Stones'i liidri ja eksmodelli Jerry Halli noorim tütar, kel vanust vaid 17 aastat.

Tüdruk on väidetavalt juba lapsest peale kinnitanud, et soovib ema edukat modellikarjääri korrata, kirjutab Daily Online.

Tuttavate sõnul on sportlik Georgia May üsna isepäine ja ei vasta kaugeltki ideaalsetele normidele. Ajakirjale You antud intervjuus on tüdruk ise tunnistanud, et täiuslikkuse poole püüdlemine on talle läbinisti vastumeelne. Näiteks kritiseerib ta hollywoodlikke valgeid hambaid ja kinnitab, et tema brittidele tüüpilise hambavahega hambad on palju armsamad.

Juba praegu ennustatakse Jaggerile uhket tulevikku ning teda on nimetatud ka uueks Kate Mossiks. Ja tõepoolest, ka Rimmeli uues kampaanias saab plikaohtu Georgia May poseerida kõrvuti endast ligi paarkümmend aastat vanema supermodelli Kate Mossiga.

Georgia May ehib ka ajakirja Vogue novembrinumbrit Suurbritannias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles