Beach Clubis selgus Pärnumaa parim noor DJ

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"DJ Fest 09" Beach Clubis.
"DJ Fest 09" Beach Clubis. Foto: Janek Põldots

Reede õhtul selgus Pärnu kuursaali kõrval asuvas Beach Clubis kümnendat korda toimunud üritusel „DJ Fest" Pärnumaa parim noor diskor, kelleks valis žürii tänavu 18aastase Kristjan Kaunissaare.


„DJ Festi" peakorraldaja avatud noortekeskuse Force Majore juhataja Ranto Lupi teatel jäi kolm aastat diskorina tegutsenud Kaunissaare võistluse kümne finalisti seast silma kõige puhtamate settide esitamisega.

„Ta ei teinud ühtki viga, teistel tuli ikka neid sisse," kiitis Lupp peamiselt electro-house'i mängimisele keskendunud Kaunissaart. „Kuigi võistluse üldine tase oli päris hea."

Korraldaja teatel muutub iga aastaga „DJ Festi" finalistide väljasõelumine üha keerukamaks, sest noorte diskorite tase tõuseb.

„Finalistide väljaselekteerimine on juba iseenesest juba päris huvitav iga üks seal enam naljalt löögile ei pääsegi," nentis Lupp. „Ürituse mõte on ju ka, et peale tuleks noori ja üha paremaid DJsid."

Lupi ja teiste žüriiliikmete, DJde Trigga, Reio Tilga ja Erko Kääratsi poolt parimaks valitud Kaunisaar pälvis ohtralt auhindu sponsoritelt ja suure tõenäosusega võib noormeest nüüd näha tulevikus sagedamini muusikat mängimas ka Pärnu klubides.

Noorte DJde kõrval näitas reedel Beach Clubis oma oskusi samal õhtul varem Pärnu kontserdimajas esinenud beatbox'iartist Dub FX.

Ürituse teise korraldaja Taavi Holteri teatel jäi artist Beach Clubi pealt 500 noore ees esinemisega ülirahule.
„Ta tõmbas kohe rahva käima, oli väga rahul nii publiku, kui ka soundiga," loetles Holter. „Pärast esinemist andis ta veel meelsasti noortele autogramme."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles