Lil Wayne kaevati taas kohtusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lil Wayne
Lil Wayne Foto: WENN

Räppar Lil Wayne kaevati taas kohtusse ning seekord on hagi esitajaks autode ümberehitamisega tegelev firma, millele staar seniajani 2005. aastal oma Bentley isikupärasemaks tegemise tarvis tehtud tööde eest võlgu on.


Hitimeistri, kelle õige nimi on Dwayne Carter Jr., kaebas kohtusse tuuninguspetsialist LeMarck deAndre, kelle väitel jättis Carter oma 1999. aasta Bentley Arnage´i ümberehitustööde eest maksmata 80 000 dollari ehk enam kui 800 000 krooni suuruse arve, teatab WENN.

Algses hagis, mis esitati California ülemkohtusse 2007. aasta detsembris, väitis deAndre, et ta sai küll Carterilt 78 507 dollari suuruse tasu, kuid seda alles 2006. aasta augustis, kui arve maksmise tähtaeg oli juba 10 kuu võrra ületatud.

Makse hilinemine tõi kaasa lepingu katkestamise ning auto ümberehitus jäi firma poolt tegemata.

Nüüd otsustas deAndre aga räpparilt veel 123 800 dollarit kahjutasu nõuda ning kogu jamas süüdistab mees Lil Wayne´i «finantsalast kirjaoskamatust».

«Minu otsene kogemus Dwayne Carteri rahalise ja isikliku vastutustundetusega on mulle aastate jooksul õpetanud ja näidanud, et temast on saanud 21. sajandi orjuse ja rahalise kirjaoskamatuse uus sümbol,» ütles deAndre.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles