Homme õhtul selgub naabrist parem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesarja «Naabrist Parem» logo
Telesarja «Naabrist Parem» logo Foto: TV3

TV3 sarja «Naabrist parem» hommeõhtuse finaalsaate võitjaks on paar, kelle viimistletud-sisustatud maja televaatajatele kõige enam meeldib.

 

 

Sarja lõpuhääletuses osaleb kolm finalisti:

MAJA 1 -  Annamaria Ala ja Kaur Virunurm

MAJA 2 -  Maie Rosmann ja Liisa Kull

MAJA 3 - Heleri Reek ja Paul-Gunnar Mägi

Neljanda maja võistlejad Kertu Proos ja Krister Kurn finaali ei pääsenud, sest ei jõudnud kõigi töödega õigeks ajaks valmis.

Homse otsesaate lõpus selguvale vaatajate lemmikule kuulub enda sisustatud maja soetamiseks poolteist miljonit krooni. Tänasel, finaali eelõhtul, on osalised vägagi elevil, sest oma kodu nimel on nähtud palju vaeva ja võitu loodavad kõik.

«Tegelikult oleme tõesti päris närvis, kuna kaalul on hästi palju – maja on meile ju väga armsaks saanud, seda enam, et elasime seal mõnda aega lausa sees,» märkis Annamaria majast 1.

Samuti on põneval ootel tüdrukud majast 2.

«Ausalt öeldes alles täna tuli sabin sisse ja jõudis kohale, et tegelikult ootab ees suur sündmus,» nentis Maie.

 

«Ärevus on ikka sees,» kinnitas ka Heleri majast 3, lisades, et käis koos Paul-Gunnariga veel täna majast läbi ega tahtnud äragi tulla.

Senistel vahevõistlustel on MAJA 1 võitnud värvimise ja liistudepaneku võistluse, MAJA 2 olnud parim vannitubade, ülakorruse ja köögiga ning MAJA 3 pahteldamises ning magamistubade ja terrassi kujundamisel silma paistnud.

«Naabrist parem» jõudis tänavu TV3 eetrisse 3.aprillil. Rae vallas Rootsikülas paiknevate majakarpide sisustajateks valiti ligi poole tuhande sooviavalduse esitanud paari seast välja neli. Igale neist oli siseviimistlustöödeks ja sisustuse muretsemiseks ette antud rahasumma, mille piires erinevatel tööetappidel tegutseda. Tööd kontrollis ehitusjärelvalve ning igas saates hindas sisustajaid zürii. Paarid võisid kasutada abitööjõudu ning soovi korral ka oma isiklikku raha.

Tänavusele võitjale kuuluv preemia - poolteist miljonit krooni maja sisustamiseks - on seni Eesti teleajaloo suurim auhind. Preemia panevad välja kinnisvaraarendaja BESQAB ja Hansapank.

Sarja «Naabrist parem» finaal on TV3 eetris otsesaatena homme kell 21.00.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles