Briti publik nõuab Hannahi lugu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannah
Hannah Foto: Aivar Kullamaa / Kroonika

Londonis tegutseva Eesti lauljanna Hannahi pressiesindaja Evelin Mitt teatas eile, et artisti uus singel «Shadow On The Wall» murdis UK Upfront Club Chart TOP 40 esikümnesse.


See on edetabel, mida näevad vaid registreerunud kasutajad aadressil musicweek.com.



Miti kinnitusel on mainitud veebilehekülg inglaste jaoks nagu muusikapiibel. «Seda külastavad peamiselt inimesed, kes ise muusikat teevad või on sellega kuidagi seotud,» märkis ta. «See konkreetne edetabel on klubiedetabel ning kajastab DJde ja rahva arvamust, mitte ei ole tehtud müügitulemuste põhjal.»



Hannahi lugu olevat Londoni klubides praegu populaarne ja inimesed lausa nõudvat seda. «Hannahi jaoks on oluline see, et ta pole seal edetabelis tänu müügitulemusele, vaid rahvas ise küsib ja DJd vabast tahtest mängivad seda lugu,» rääkis Mitt.



«Shadow On The Wall» on sündinud Hannahi ja nimeka produtsendi Steve Bookeri koostööna – viimane on eelmise aasta edukaima laulu, Duffy «Mercy» autor ning salvestab praegu lugusid Briti staarisaate võitja Alexandra Burke’iga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles