Internetis pettuse ohvriks langenud neiu tegi enesetapu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Meieri ema Tina Meier koos tütre fotodega
Megan Meieri ema Tina Meier koos tütre fotodega Foto: AP / Scanpix

USAs Californias tegi internetis pettuse ohvriks langenud teismeline tüdruk enesetapu.

13-aastase Megan Meieri petja on nüüd kohtusse antud, kirjutab AFP.

Petjaks oli Meierite perekonna naaber, 49-aastane Lori Drew, keda võib süüdimõistmisel ees oodata kuni 20 aasta pikkune vanglakaristus.

Naine eitas, et ta oleks Meierit petnud või kiusanud ning kuni juunis toimuva kohtuistungini on ta vaba.

Megan Meier oli teismeline tüdruk, kes oli armunud 16-aastasesse, trumme mängivasse ja lemmikloomana madu pidavasse Josh Evansisse. Ka Joshile meeldis Megan.

Tegelikkuses teeskles interneti jututoas Josh Evansit Megan Meieri naaber Lori Drew, kes otsustas tüdruku elust põrgu teha. Drew suunas Meganile selle, et ta ei saanud oma tütrega läbi ja leidis teismelises ideaalse viha väljavalamise sihtmärgi.

Juhtum sai alguse 2006. aasta sügisel, kui Drew pani populaarsele MySpace leheküljele üles profiili, milles tutvustas ennast kui 16-aastast Josh Evansit.

Josh hakkas suhtlema 13-aastase Meganiga ja neil tekkis internetis romantiline suhe. Noored suhtlesid innukalt ning Josh saatis Meganile ka seksuaalse alatooniga sõnumeid.

Kuue nädala pikkuse suhtlemise järel teatas poissi teeselnud naine, et nende suhe on läbi.

Üks sõnumitest kõlas järgmiselt: «Kõik teavad, milline sa oled. Oled paha inimene ja kõik vihakavad sind. Maailm oleks ilma sinuta palju parem paik,» kirjutas Drew.

Paar tundi pärast sellist sõnumit leidis Megani ema Tina Meier oma tütre ülespooduna.

Internetisuhte dramaatiline lõppemine ja solvavad sõnad viisid tüdruku enesetapuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles