Galerii: Ansambel Kala 20. aastapäeva möll kuursaalis!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kala aastapäevale jõudis ka ansambli kunagine liige Henrik Norman (valges särgis).
Kala aastapäevale jõudis ka ansambli kunagine liige Henrik Norman (valges särgis). Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Laupäeva öösel tõi süldibänd Kala Pärnu kuursaali puupüsti rahvast täis, kui laval nägi kõiki ansamblist läbi aegade läbi käinud liikmeid.

Vähe sellest, et Kala pulli- ja tantsulood panid rahva kuursaalis kohati isegi pinkidel tantsima, sest tantsupõrand jäi liiga kitsaks, vooris rahvast kuursaali aga muudkui juurde.

Veel pärast südaööd lookles kõrtsi ukse taga paarikümnemeetrine piletisaba peole ihkajaist.

Kala asutajaliikmete Sepo Seemani, Priit Valkna ja Venno Loosaare kõrval särasid laupäeval kuursaalis Eesti meelelahutustaeva tähed Madis Milling ja Henrik Normann. Samuti astus läbi Kristjan Jõekalda.

Kuursaalis võeti kahe kaameraga üles ansambli DVD-materjal.

Saasta- ja süldibänd Kala ei sebi niisama. Paarikümne aasta eest Tallinna pedagoogilises instituudis Rudolf Allaberdi juhendatud kursusel kultuurharidust studeerinud noorsandidest moodustatud punt valmistub Ameerika-turneeks.

Tõsi, läbimurdest sealsele plaaditurule ei mõelda, sõit saab teoks korporatsiooni Vironia kutsel ja suuresti mängitaksegi lombi taga kutsujate silmade ja kõrvade rõõmuks. Ehk minnakse end tuulutama ja väikest külakosti viima.

Vaata ürituse galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles