Maailma kalleim teledokumentaal «Jalutuskäik dinosaurustega» jõuab Eesti televaatajateni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Jalutuskäik dinosaurustega»
«Jalutuskäik dinosaurustega» Foto: Kanal 2

Pühapäeval, 4. oktoobril jõuab Kanal 2 eetrisse BBC poolt loodud dinosauruste elu kujutav kuueosaline seriaal «Jalutuskäik dinosaurustega».

Eelajalooliste sauruste elu meie planeedil tutvustava seriaali baasil on loodud ka novembris Eestisse jõudev hiigeletendus «Jalutuskäik dinosaurustega».

Muuhulgas on igal pühapäeval Kanal 2 eetris olev seriaal kirjas Guinnessi rekordite raamatus, kui kalleim teledokumentaal ajaloos. Enne seda on sauruste elu ja hävingut kujutatud ainult suurtes kassafilmides nagu Steven Spielbergi «Juuraajastu park» või «Godzilla».

Seriaal eristub muudest dinosauruste temaatilistest telekäsitlustest haarava stsenaariumi ja täiuseni viidud arvutigraafikaga. Seriaal käsitleb sauruste elu erinevaid aspekte nende tekkimisest kuni ootamatu hävinguni 65 miljonit aastat tagasi.

Ülehomme kell 10.30 on Kanal 2 eetris seriaali esimene osa «Jalutuskäik dinosaurustega: Värske veri».

BBC maailmakuulsa teledokumentaali live-versiooni saadab suure edu kogu maailmas. Sel aastal Euroopa suurimatel siselavadel tuuritavale show'le on Eestis müüdud seitse etendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles