EHMATAV «Pärast sellist juhtumit oleksin masina maha müünud.» Autoomanik avastas kapoti alt kutsumata külalise (1)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Auto. Foto on illustreeriv.
Auto. Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Facebooki grupis «EZ-дуны!» jagab fotosid mees, kes leidis oma autost suure nastiku. «Võõras ronis luba küsimata autosse,» ütleb ta. Nii mõnegi jaoks on vaatepilt lausa nii ehmatav, et kui see oleks nendega juhtunud, ei suudaks nad enam oma autoga edasi sõita ja müüksid selle maha. 

Maod on liikvel ning neid võib leida isegi auto kapoti alt nagu juhtus Harjumaal Kibuna külas. «Matslik võõras ronis luba küsimata autosse,» öeldakse EZ-дуны! Facebooki grupis postitatud fotode juurde. Fotodel on näha madu, kes on roninud auto kapoti alla. 

Autost leitud madu.
Autost leitud madu. Foto: Erakogu

«Mina oleksin küll auto maha jätnud ja edasi jala läinud,» öeldakse kommentaarides. «Õudne! Mul on nüüd paranoia! Madudes on midagi eemaletõukavat ja kõhedat.» 

«Kui selline oleks minu autosse roninud, oleks see nüüd tema auto!» ütleb nii mõnigi, sest paljude jaoks on maod hirmutavad. «Oleksin jooksnud kiiremini kui sprinter ja karjunud veel nii, et naabermetsa põdrad oleksid kah minema jooksnud,» ütleb üks kommenteerija. 

«Pärast sellist juhtumit oleksin masina maha müünud.»

«Raiutagu aga rohkem metsa «eliidi» elumajade jaoks ja kõik muu roomaku/jooksku minema,» ütleb kommenteerija viidates sellele, et pidev uute elurajoonide ehitus võtab roomajatelt nende elupaigad.

Madu, kes leiti autost.
Madu, kes leiti autost. Foto: Erakogu

Möödunud nädalal kirjutas Elu24, et Pääsküla rabas on märgatud arvukalt rästikuid. «15 minuti jooksul kohtasime kolme,» räägivad Nõmme elanikud. Loe rohkem: FOTOD 〉 «Seal neid jagub!» Pääsküla rabasse on elama asunud «anakondad»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles