Jennifer Garneri kolmeaastane tütar fännab Jane Austenit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Garner
Jennifer Garner Foto: Peter Kramer/AP
Näitlejanna Jennifer Garneri kolmeaastane pisitütar Violet fännab inglise kirjandusklassikasse kuuluvaid Jane Austeni romaane.

Garneri uusima filmi «Invention of Lying» produtsent Linda Obst rääkis, et näitlejanna soovib, et tema kaks tütart mitmekülgsete huvidega oleksid, vahendab Femalefirst.

«Enamiku ajast, mis ma Violetiga väljaspool võtteplatsi veetsin, pühendas ta koos emaga toiduvalmistamisele, Jane Austeni lugemisele või muudele märkimisväärsetele asjadele, mida ta tegema kaldub,» naeris Obst.

«Jennifer julgustab oma lapsi iseseisvad olema ja mitte telerit vaatama. Ta tahab, et nad oleksid lugejad ja mõtlejad. Mõnes mõttes on ta vanamoeline. Ta on väga klassikaline ema,» lisas produtsent.

19. sajandil tegutsenud kirjanik Jane Austeni tuntuimate romaanide hulka kuuluvad «Uhkus ja eelarvamus» ning «Mõistus ja tunded».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles