«Seks ja linn»: Karolin Kuusik vs. Carrie Bradshaw

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Seks ja linn" Eesti moodi - Karolin Kuusik, Bravuuritar, Evelyn Sepp ja Evelyn  Mikomägi.
"Seks ja linn" Eesti moodi - Karolin Kuusik, Bravuuritar, Evelyn Sepp ja Evelyn Mikomägi. Foto: Laura Kallasvee

Naisi hulluks ajav filmiversioon «Seks ja linn» jõuab kohe-kohe ka eesti vaatajani. Elu24 otsis meie tuntud naiste seast prototüübid Charlottele, Carriele, Samanthale ja Mirandale.

Elu24 arvates meenutab meie kohalikest kaunitaridest Carrie Bradshaw'd enim õbluke moeikoon Karolin Kuusik.

Sünniaeg: 28. mai, 1981

Haridus: Eesti Kunstiakadeemia moedisaini osakonna BA kraad, MA tegemisel. Osalenud Briti Nõukogu korraldatud Rising Star workshopil Londonis.

Eelnev töö: Eesti Kunstiakadeemia ajakirja kahe numbri peatoimetaja, ajakirja Stiina moetoimetaja, teinud kolm moekollektsiooni ja stiliseerinud rohkelt inimesi muusikavideote, reklaamide, esinemiste ja moestooride jaoks.

Praegune töö: Eesti Ekspressi moelehe MiMi peatoimetaja, vabakutseline stilist ja moekunstnik, on iseenda boss!

Tähtsad asjad elus: raamatute kogu, ehete kogu, muusika, parim sõbranna, minu kiisu ja võime uusi asju luua.


Esitasime Karolinile lisaks ka mõned kuumad küsimused:

Filmi-Carrie on tohutu kingamaniakk. Kuidas on lood sinuga, kas oled kinga- ja moehull?

Ei ole kahjuks. Moehull olen teises mõttes. Ma ei viitsi asju kokku osta, mulle meeldib asju imetleda. Võib-olla, kui mul oleks palju raha, siis muretseksin endale ehk ka suure garderoobi.

Carriel oli nii palju Manolo Blahniki ja Jimmy Choo kingi, et oleks nende eest vabalt võinud New Yorgis uhke korteri osta. Kui palju on sul kingi?

Mul on vaid paar paari hästi kalleid kingi. Neidki kannan haruharva. Kingi ostan ma meelsasti igalt poolt mujalt kui Tallinnast. Kuid siiski mitte hullumiseni.

Riided olid Carriele vaat et olulisemad kui söök ja jook. Kui suur on sinu garderoob?

Stilistikatöö jaoks vajaksin küll suurt garderoobi. Aga endale meeldib mul kanda ühtesid ja samu lemmikriideid. Kokku ostan pigem prosse, kübaraid, jt. aksessuaare. Kui poes on ilus ehe, siis ma igaks juhuks ostan selle ära, järsku läheb vaja. Mul on neid väga palju. Riputasin üksvahe need kõik oma korteri seintele. Kui sõbrannad külla tulid, siis tahtsid kõik endale järsku samasuguseid ehteid ning ainult ohkisid: «Issand, kui ilusad! Issand, kui ilusad!»

Pidutsemine ja lõbus ajaveetmine on Carrie elu moto. Kas käid tihti pidutsemas?

Mul on üks tore sõbranna, kellega käin koos palju pidutsemas. Aga vahel lähen ka üksi, sest pidudel on nagunii ees ootamas suur kamp tuttavaid. Tavaliselt saamegi sõbrannadega pidudel kokku ja arutame kõik maailma asjad läbi. Ja olgem ausad, pidusid toimub päris tihti.

Oled siis tõsine peoloom?

Oleneb tujust. Isegi, kui vahel peotuju pole, ikka lähen lõpuks välja. Vahel sõbranna meelitab kaasa ja lihtsalt pean temaga minema ja vahel on ka vastupidi. Aga on ka pidusid, kus peab 100 protsenti kohal olema.

Kas käid pidudel ka meeste pärast?

Ei käi. Häid mehi peolt ei leia! Meeste jahtimine peol on naistele rohkem nagu meelelahutus.

Lühike kokkuvõte ka «Seksi ja linna» Carriest:

«Seksi ja linna» osav kolumnist Carrie Bradshaw kirjutab iganädalast veergu ajalehte New York Star. Lugude ideed sünnivad nii enda kui ka sõbrannade igapäevaelust.

Kuigi kingafriik Carrie veedab suurema osa ajast baarides cosmopolitan'i kokteile limpsides ja pidudel lenneldes, otsib ta südames siiski pidevalt seda Mr Õiget.

Kaunitar kohtubki Mr Bigiga juba sarja esimeses osas ja nende on-off suhe kestab läbi terve seriaali.

Vahepeal kurameerib Carrie siiski ka paljude teiste isastega – nende seas mööblitisler Aidan Shaw'ga, kirjanik Jack Bergeriga ja vene kunstniku Aleksander Petrovskyga. Kõigest hoolimata tõukab saatus Carrie tagasi Mr Bigi käevangu.

Filmiversioon aga jätkub kohast, kuidas Mr Big ja Carrie on ikka veel õnnelikult koos. Paarike plaanib kolida suisa ühise katuse alla superstiilsesse penthouse`i Manhattanil.

Carrie müüb oma armsa pesa ja hakkab valmistuma pulmadeks. Kuid enne «jah»-sõna ütlemist toimub midagi kohutavat.

Kas Carrie saab lõpuks oma unelmate printsi või mitte, selgub juba homme «Seksi ja linna» esilinastusel.

Võrdle Carriet ja Karolini ka meie pildigaleriist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles