Meryl Streep: meestele suunatud filmid on edukamad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meryl Streep
Meryl Streep Foto: Reuters / Scanpix
Näitlejanna Meryl Streep usub, et meestele suunatud filme saadab suurem kassaedu, sest nende kangelastega samastavad end ka naised.

Meestel on aga «naistekate» tegelastega raskem samastuda, vahendab Digitalspy Streepi arvamust.

Filmi «Julie & Julia» staar rääkis, et naistele orienteeritud filmid nagu «Mamma Mia!» teenivad avanädalal enamasti vähem piletitulu kui meestele mõeldud põnevus- ja märulifilmid.

«Filmistuudio jaoks on see (kui «naistekas» edukaks osutub – toim.) alati šokk, kuna stuudioid juhivad mehed, kes nende kaudu oma fantaasiaid ellu viivad,» rääkis Streep.

«Mehel on raskem naissoost tegelaskuju mõtetesse sisse elada ja mõelda, et see võiks minuga juhtuda. Naiste jaoks on enda meesoost tegelasena ette kujutamine lihtsam,» jätkas staar.

«Nad (stuudiote juhid – toim.) näevad seda ja mõistavad, et (naistefilmide – toim.) turg on olemas ja toob neile hiiglaslikke rahasummasid sisse,» lisas näitlejanna.

«Aga me kõik käitume oma instinktide järgi ja neis peituv väike poiss kargab püsti ning teatab, et tahab veel üht «GI Joe’d» näha,» naeris Streep värskele märulile viidates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles