The Fuel Girls’i kaunitarid tulevad Eestisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Fuel Girls
The Fuel Girls Foto: promo

Järgmisel nädalal, 7. juunil, astuvad Tallinna Lauluväljakul üles üle maailma tuntud rajud kaunitarid - The Fuel Girls.



Karmid näitsikud on kutsutud esinema Põhjamaade suurimale trikimootorratturite üritusele, Casino Grand Prix Freestyle MX Show.

Mootorratturitest tuleb Lauluväljakule nimekas trikihüppaja, austraallane Robbie «Maddo» Maddison, kes püstitas selle aasta märtsis oma hüppega uue maailmarekordi.

Sõitjate nimekirjas on lisaks Madissonile mehed, kes tiitlivõite saavutanud nii FMX maailmameistrivõistlustel kui ka mainekatel jõukatsumistel Red Bull X-Fighters ja X-Games.

The Fuel Girls’i kuumad ja temperamentsed kaunitarid kütavad rahvast nii sõitude ajal kui ka vaheaegadel.

Nende atraktiivne kava sisaldab mitmeid pürotehnilisi efekte ja tõmbenumbreid, kust ei puudu näiteks T-särke tulistav kahur ja leegiheitjad.

Tegemist on rahvusvaheliselt tuntud showgrupiga, kes esineb regulaarselt erinevatel üritustel Ameerika Ühendriikides, Euroopas, Jaapanis ja mujal maailmas.

Lisaks teevad tüdrukud Octane TV-s saadet «Fuel Girls», kus intervjueeritakse staare, heidetakse pilk motomaailma räpastesse kapotialustesse ja pidutsetakse. Näiteks Las Vegases.

Skandaalsed kaunitarid ehivad pidevalt ka ajakirjade kaasi ning nendest on tehtud lugematu arv erinevaid kalendreid üle maailma.

Lisainfot ürituse kohta leiad aadressilt www.fmx.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles