Dita von Teese kardab nibukatteid kaotada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dita von Teese
Dita von Teese Foto: MARTIN BUREAU/AFP
Burleskitantsijanna Dita Von Teese tunnistas, et kardab, et jääb oma etteastete ajal palja ülakehaga.

Nimelt muretseb 36-aastane tantsijanna oma kristallidega kaunistatud nibukatete kaotamise pärast, ehkki ta neid veekindla liimiga kinnitab, kirjutab Digitalspy.

«Kasutan korralikku veekindlat liimi, sest esinen martiniklaasis,» rääkis von Teeese. «Kristallid on rasked ja liigutan end palju.»

«Oliivist tuleb alla veejuga, seega pean midagi head kasutama. Ma ei saa endale lubada, et kaotaksin keset esinemist nibukatte ära,» selgitas naine.

Kaunitar rääkis ka sellest, miks ta erootilise tantsija karjääri kasuks otsustas – nimelt oli ta juba teismelisena kaunist pesust vaimustuses.’

«Mu aluspesuga seotud kinnisidee viis mu burleskitantsijanna ja kaanetüdruku stiilis modelli elukutse juurde,» selgitas von Teese.

«Teismelisena töötasin ma pesupoes. Tahtsin pesu ajalugu tundma õppida ja hakkasin 1930.-1940. aastate pesu uurima. Niimoodi avastasingi selle ajajärgu kaanetüdrukud. Tahtsin, et mind samas stiilis pildistataks,» rääkis tantsijanna.

«Pesupoes töötamise kõrvalt hakkasin stripiklubis töötama ja arvasin, et see on lihtsalt veel üks võimalus oma pesu kanda ja riietumismänge mängides lõbutseda,» lõpetas von Teese.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles