Jude Law ei mäleta oma neljanda lapse emast midagi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jude Law
Jude Law Foto: AFP / Scanpix
Näitleja Jude Law, kes juhusuhtest rasedaks jäänud ameeriklannaga lapse saab, ei mäleta Samantha Burke’i nime kandvast naisest mitte midagi.

Ühe Burke’i sõbra sõnul pole Law modellina töötava naisega pärast temaga seksimist enam ühendust võtnud, kirjutab Femalefirst.

Filmistaar ja Burke veetsid mullu ühiselt kaks ööd ning nüüd teatas naine, et ootab Law' last. Mehe jaoks on see juba neljas kord isaks saada.

«Samantha kohtus temaga New Yorgi klubis,» meenutas allikas. «Jude oli haige ja Samantha käis nädal aega teda hotellis vaatamas, et tema eest hoolitseda.»

«Aga Jude isegi ei mäleta teda. Nad pole pärast New Yorki enam kohtunud. Nad on ainult oma advokaatide kaudu sidet pidanud,» lisas asjassepühendatu.

24-aastase modelli sõber lisas, et peab Samantha otsust laps sünnitada hullumeelseks.

Näitleja last ootav naine ise on hädas Law' fännidega, kes teda staari raha jahtimises süüdistavad.

«Olen kõike muud kui rahajahtja,» väidab Burke oma blogis. «Ma pole kordagi elus rikka mehega väljas käinud. Ma olen alati imestanud, kuidas mu sõbrannad oma kallimatel endale kas või riideid osta lasevad.»

«Kui avastasin, et olen rase, olin hirmunud. Ma ei hüpanud rõõmust, et sain peavõidu. Ma hoopis nutsin,» tunnistas naine.

Väidetavalt nõuab Burke Law’lt lapsele elatisraha, mille suuruseks on 5900 naelsterlingit ehk 106 000 krooni kuus. Laps peaks sündima oktoobris ja ema kavatseb talle Sophia nimeks panna.

36-aastane Law on varem öelnud, et kavatseb last toetada ja tema elus osaline olla.

Staaril on eksabikaasa Sadie Frostiga kolm last – 12-aastane Rafferty, kaheksane Iris ja kuuene Rudy.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles