Vabaduse väljaku avamine lõppes kaklusega

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaklus Söögiplatsil.
Kaklus Söögiplatsil. Foto: paparatso

Eile õhtul kell 22.26, kohe pärast Vabaduse väljaku avamistseremoonia lõppu puhkes läheduses asuva kiirtoidukioski Söögiplats juures verine kaklus.


Kähmlusest võtsid osa kolm noormeest ja üks tütarlaps. Noored eesti soost kuked kostitasid üksteist rusika- ja jalahoopidega ning üritasid vastastikku näppe silma ajada. Neiu püüdis kaklejaid lahutada, kuid sai isegi osa noorukite vägevatest rusikahoopidest.

Ehkki veri voolas ja rõivad rebenesid, jäid suuremad vigastused sedapuhku olemata, sest relvi kasutusele ei võetud. Pealtnägija kinnitust mööda sai tüli alguse vaidlusest kotletisaia pärast.

«Võimuesindajate, arheoloogide ja kunstiteadlaste vaidlused Vabaduse väljaku ning seda ehtiva risti ümber on lõpuks läbi ja väljak rahvale avatud. Eesti rahvas kasutab seda vabadust hamburgeri pärast kaklemiseks,» nentis üks kakluse tundmatuks jääda sooviv tunnistaja nukralt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles