Maarja-Liis: Pärnus me vist superstaari finalisti ei näinud

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Liis Ilus võttis žüriitööst innukalt osa.
Maarja-Liis Ilus võttis žüriitööst innukalt osa. Foto: Karli Saul

Eile toimus Pärnu klubis Sunset staarisaate esimene eelvoor. Värske žüriiliige Maarja-Liis ilus jagab oma muljeid esimesest tuleproovist.


Kuidas esimese päeva saak tundub?

«Mõned kandidaadid kindlasti eristusid, aga seda ma tänase päeva põhjal küll ei julge öelda, et kas leidsime mõne, kes kindla peale oleks finaalis. See on õnne küsimus, kes kuhupoole arenema hakkab. Mõni saab tuule tiibadesse ja mõnel läheb vastupidi. Tänane Pärnu voor on ikka väga algus, vara on järeldusi teha,» rääkis žürii ainus naisliige tuulisel Pärnu rannal.

«Ega kohtuniku rollis olla pole sugugi kerge ülesanne, aga üldiselt läks üsna valutult,» kommenteeris lauljatar esimese päeva tundeid. «Kohtunikke on õnneks kolm ja tihtipeale meie arvamused ühtisid. Vahel läksid lahku ka, aga siis otsustas enamus.»

Maarja-Liis ei osanud otsustada, milline oli tänavune andekate staarihakatiste saak võrreldes eelmise hooajaga, sest ta ei ole varem staarisaadet eriti jälginud. Pärnu voorus oli pealtnägijate kinnitust mööda küll tunduvalt vähem rahvast kui varasemates saadetes.

«Võib-olla on põhjuseks see, et need, kes asja vastu huvi tundsid, proovisid juba varem ja siis ei läinud hästi, enam nad ei tulnud siia. Nii väikeses riigis nagu Eesti avaldab see kindlasti mõju, et kaks hooaega on juba tehtud, koor on korjatud,» arvas Maarja-Liis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles