Õppust korraldanud Norra tuletõrjuja süttis

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjuja.
Tuletõrjuja. Foto: Caro / Scanpix

Norras Setesdalis kolmapäeva pärastlõunal kolleegidele õppust korraldanud tuletõrjuja rõivad läksid harjutuse käigus põlema. Nüüd viibib mees teise astme põletustega Kristiansandi haiglas.

Õppusel süütas praegu haiglaravil viibiv tuletõrjuja maja ja kolleegid tõttasid seda kustutama, esimestel kordadel läks kõik hästi – maja põles, meeskond tõttas majja ja leegid kustutati, kirjutas VG Nett.

«See juhtus neljandal või viiendal korral. Õppuse juht pidi majja minema ja selle järgmise meeskonna jaoks süütama, kuid siis tabas leek teda. Seejärel süttisid mehe rõivad,» rääkis Setesdali tuletõrjepealiku asetäitja Egil Kvitne.

Kvitne sõnul tegutsesid kolleegid koheselt ja kastsid põlevate riietega mehe vette.

Sellest hoolimata sai õppuse juht põletushaavu ja viidi kiirabiga esmalt kohaliku arsti juurde ja sealt edasi Kristiansandi haiglasse, kus tuvastati mõlemal jalal põlvest pea istmikuni ulatuvad teise astme põletused.

Kvitne, kes on kolleegi haiglas ka juba külastanud, ütles, et mees on optimistlik ja hoolimata sellest, et tal on mõni aeg valus istuda, saab kõik korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles