Piletimäng: Pidutse kaks päeva Sunsetis!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Bacardi Feeling" klubis Sunset.
"Bacardi Feeling" klubis Sunset. Foto: ANNIKI LEPPIK/PRNPM/EMF

Tuleval nädalavahetusel on üks viimaseid võimalusi pidutseda rannaklubis Sunset, sest nädal hiljem toimub Sunseti hooaja lõpupidu.

Reedel, 14. augustil on Sunsetis salapärane rohe-sinine pidu, kuhu oodatakse pidulisi vastavates kostüümides. Kohal on rohelised ja sinised show-tüdrukud ning klubis näeb efektset püro-show'd. Laupäeval, 15. juulil toimub Sunsetis aga Captain Morgani suvepidude finaal, kuhu kogunevad ainult popid, seksikad ja lõbusad inimesed.

Saadame kolm inimest koos kaaslasega kogu tulevaks nädalavahetuseks Sunsetti ja anname kõigile võitjatele plaadi!

Võitmiseks vastake õigesti alljärgnevale küsimusele.

Selle mängu küsimus: "Kas Sunseti hooaja lõpupeol, mis toimub tänavu 21. ja 22. augustil, on joogid baaris poole hinnaga kõigile või saavad soodusjooke ainult esimesed sada piletiostjat?"

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 12. augustiks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil "Piletimäng", Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Võitjatega võtame ühendust, samuti teavitame võitjatest Pärnu Postimehes ja portaalis 24tundi.

Eelmise nädala küsimuse "Kas Urban Symphony solist Sandra Nurmsalu mängib laulmise kõrval viiulit või tšellot?" õige vastus on viiulit.

Järgmisel reedel Ammende villa suveaias toimuvale kontserdile "12 suvevärvi" võitsid pääsmed Getlin Saks, Vahur Raamat ja Silver Saar. Piletid saab kätte Pärnu Postimehe toimetusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles