Emadepäeva kirjad: Parim ema universumis

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alina Karmazina ja Arina Milišnikova
Alina Karmazina ja Arina Milišnikova Foto: TV 3

Umbes kuu aja eest kuulutas Elu24 koostöös reisifirma Horizon Travel-iga välja jutukirjutamisvõistluse isadele «Minu naine väärib seda!»

Ootasime meestelt kirjatükke, mis oleks kauniks põhjenduseks:

Miks just tema naine ja laste ema oleks väärt üht mõnusat puhkusenädalat imelisel Kosi saarel? Peaauhinnaks pakkusime reisi kahele Kosi saarele majutusega 3* hotellis koos hommikusöögiga.

Teie ees on 3. võistlustöö: «Parim ema universumis!» 

Minu naine on parim inimene siin universumis - universumis, mis on põhimõtteliselt lõputu, silmapiiril nähtamatu joon.

Minu armastatul ei ole halbi omadusi, ta on parim nii söögi tegemises, lastekasvatuse ja majanduslikul erialal. Mu naine, ta on nii perfektne, et sõnu ei jätku.

Heasüdamlikkus, andestatus, väärikus ja palju teisigi omadusi teevad tast selle - selle, kes ta on - Parim inimene universumis.

Oleme läbi elanud nii head, kui halba, nii vaesust, kui rikkust. Alati on tema mulle toeks olnud, aga ega minagi probleemide eest põgenenud ei ole.

Mul on alati parim, laialdasema valikuga, soe toit laual, kui lõunal käin, või kui töölt hilja koju jõuan. Isegi mu lapsed on temasugused, nii hoolivad, nii head, nii laialdased, nii targad - täpselt, nagu temagi.

Kadestan tihipeale rikkamaid inimesi, kes elavad minu keskkonnas, minu ümber, kuid milleks see rikkus, kui on olemas selline naine, kes asendab kõik rahaga seotud probleemid?

Teismelisena ma olin "armunud," kuid teda kohates sain aru, et seda ma tegelikult ei olnud. Armusin tasse esimesel silmapilgul. Tahtsin teda nähes õnnest lakke hüpata, oma vanaisa surnuks kallistada, kui ta ütles mulle "JAH!" sõna.

See oli parim hetk minu elus, minu hinges, minu meeles. Selliseid inimesi, perfektseid inimesi on maailmas ainult üks - vähemalt minu jaoks. Oleme suhteliselt vanad juba, lapsed on teismelised ja miks mitte ära veeta üks puhkus?

Puhkus, mis muudaks meid mõlemeid veel paremaks, armastavamaks ja kindlamaks oma suhetes? Tema ongi mu kõik - mu hing, mu meel, mu süda, mu kõik!

Aitäh, Maksim 

Elu24 lugejad, palun avaldage ka teie arvamust, kuidas teile Maksimi kirjatükk meeldis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles