Fotofestival avastab Põlvamaad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT01: DIGIFOTOAPARAAT :TARTU, EESTI, 29MAY06 -  
Digifotoaparaadid Tartu Kaubamaja PhotoPointis.
ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES
TRT01: DIGIFOTOAPARAAT :TARTU, EESTI, 29MAY06 - Digifotoaparaadid Tartu Kaubamaja PhotoPointis. ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Homsest, 31. juulist pühapäeva, 2. augustini on Põlvamaal Mammaste tervisespordikeskuses kogupereüritus “Eesti fotofestival 2009”, mille teema on "Avastame Põlvamaad".


Fotofestivali korraldajad kutsuvad fotograafia, fotokonkursside ja ajaveebide kaudu Põlvamaa loodust, vaatamisväärsusi ja sündmusi kajastama, teavitas peakorraldaja Simon Tompel.



Festivalil korraldatakse ekskursioone, loodusmatku, fotokoolitusi, pildistatakse aktimodelle, sündmuste- ja fotojahil külastatakse teisi üritusi.



Fotofestivali piletid on müügil Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ja kohapeal.



Fotofestivali avamine 31. juulil kell 18 Mammaste tervisespordikeskuses on avalik üritus ja sissepääs sellele on tasuta. 19.30-23 esineb avapäeval ansambel Svips ja õhtut juhib humorist Margus Abel.



Täpsemat teavet saab fotofestivali

veebilehelt

.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles