Raadio Sky Plusi DJd müüvad Pärnus oma asju

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alari Kivisaar.
Alari Kivisaar. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Raadio Sky Plusi saatejuhid korraldavad laupäeval Pärnu rannas omalaadse vanakraamituru, kus tulevad müügile nende vanad armsad asjad, mis väärivad uut omanikku.

Nädalavahetusel toimuva ürituse "Sky Plus Live @ Sunset" raames müüvad DJd kõikvõimalikku kraami alates riietest kuni plaatideni välja. Tõuke selleks andis raadiojaama hiljutine kolimine, mis tõi päevavalgele rea asju, millele võiks leida uue omaniku.

"Näiteks leidsime laost Kristjan Hirmo vanad mäesuusad, täiesti korralikud algajale harjutamiseks, saapad saab ka kaasa," tutvustas Sky Plusi programmidirektor Toomas Puna. "Alari Kivisaar, Rain Kelk ja teisedki on avastanud põnevaid esemeid ja toovad need Pärnusse müüki."

Turg lükatakse käima klubi Sunset terrassil laupäeval kell 12. See on üks osa traditsioonilisest Sky Plusi suvepealinna nädalalõpust.

Sky Plus alustab otseülekandeid Pärnust reedel kell 10 ja laupäeval kell 9. Laupäeval on eetris erisaated, esmalt spetsiaalne hommikuprogramm, siis suvelaulude edetabel ja kell 15 võivad  raadiokuulajad näha, kuidas valmib "Naistekas".

Nii reede kui laupäeva õhtul lõbustavad Sky Plusi eetrihääled rahvast klubis Sunset, nende kõrval esinevad Traffic ja Cool D.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles