Usher mõistis hukka laste fotosid müüvad kuulsused

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usher
Usher Foto: Apega / WENN
Muusik Usher mõistis hukka staarid, kes oma beebide fotod miljonite dollarite eest ajakirjadele müüvad ning ütles, et ta ise ei kasutaks kunagi oma last raha saamiseks.

Laulja võttis sel teemal sõna, kuna liikuma hakkasid kuulujutud, nagu kavatseks ka tema oma viiekuuse poja Usher Raymond V fotod müüki panna, kirjutab Entertainmentwise.

Usher kinnitas aga, et tema ei käiks kunagi Jennifer Lopezi, Nicole Richie ega Christina Aguilera jälgedes, kes kopsaka rahasumma eest oma lastega ajakirjade kaantel poseerisid.

Mees lasi end küll samuti ajakirja Essence isadepäeva erinumbri jaoks pildistada, kuid tegi seda täiesti tasuta.

«Mitte mingil juhul ei kasutaks ma raha saamiseks oma last,» sõnas Usher. «Olen maruvihane, et inimesed minu lapsest räägivad.»

«Mis saaks sind veel mehelikumaks teha kui oma lapsele isaks olemine?» jätkas muusik. «Saan aru, et lauljaks saades loobusin oma anonüümsusest, aga et inimesed püüavad millestki nii ilusast nii jubedat pilti maalida... Loomulikult püüab keegi midagi nii ilusat ära rikkuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles