Panettiere’i kiusati koolis kuulsuse tõttu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Panettiere
Hayden Panettiere Foto: Reuters / Scanpix
Telesarja «Heroes» staar Hayden Panettiere tunnistas, et langes kooliajal eakaaslaste mõnituste sihtmärgiks.

Juba lapsena näitlejatööd tegema hakanud neiu sõnul kadestasid teised lapsed tema edu, kirjutab Digitalspy.

19-aastase kaunitari sõnul ärritas klassikaaslasi ka see, et tal koolist puududa lubati.

«Mäletan, kuidas kuulsin esimeses klassis teiste nurinat, et miks minul koolist puududa lubatakse,» meenutas Panettiere.

«Asi polnud selles, nagu oleksin ma hakanud end järsku erinevana tundma,» jätkas staar. «Teadsin alati, et ma seda olen. Ma ei tundnud kunagi, et jään millestki ilma. Tegelikult mõtlesin hoopis, et tänu jumalale, et ma tavaline laps pole.»

Panettiere lisas, et põhikoolis muutusid kiusajad eriti agaraks. Näiteks olevat üks tüdruk, kes näitlejanna kirjeldusel oli «väga vihane ja väga kurb», teda tõuganud. Füüsilisest vägivallast hullem oli aga vaimne kiusamine.

«Need tüdrukud piinasid mind, nad piinasid mind emotsionaalselt,» ütles näitlejanna. «Iga kord, kui võtetelt tagasi tulin, püüdsin kampa tagasi pääseda, aga nemad polnud sellega nõus.»

Panettiere’i näitlejakarjäär algas 11-kuuselt ühes telereklaamis osaledes. Hiljem tegi ta kaasa mitmetes telesarjades, tuntuse tõi aga «Heroes», milles ta üht peaosalist kehastab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles