Enamik naisi kaotab süütuse väga varakult!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Jälle kord oleme tarkust kogumas eeva.ee suhtlusfoorumi rubriigist «Seks ja suhted», kus seekord on ohtralt kommentaare kogunud teema, kui vanalt on foorumikasutajad oma süütuse kaotanud.

Foorumis võtavad sõna paljud, kes on oma süütuse kaotanud vanuses 13 -16 eluaastat ning tagantjärele mõeldes leiavad, et oleks võinud paar aastat siiski veel asjaga oodata. Teised taas leiavad, et vanus oli täitsa sobiv ning nemad ei kahetse midagi.

Kasutaja Sharlyn kirjutab: «Mina kaotasin oma süütuse kui olin 15-aastane, aga ei kahetse midagi. Suhe selle poisiga kestis umbes kolm kuud ja muideks... poiss ise oli minust kõvasti üle 10 aasta vanem. Ma olin siis ikka väga loll ja noor, aga nagu öeldud, ei kahetse.»

Ka kasutaja yltsik, kes samuti süütuse noorelt kaotas, ei kahetse samuti midagi: «Olin alles 13 saanud, kuid tahtsin seda juba ammu enne. Olin nii valmis, kui valmis olla saab ja ei kahetse. Väga vale inimene ka ei olnud, kuid nüüdseks siiski temaga enam ei suhtle.»

Kerliii näiteks aga kahetseb ning soovitab kohe kindlasti esimesel korral kaine olla: «Minu süütus läks 15-aastaselt. Olin elus esimest korda nii juua täis, et eriti midagi ei mäleta. Kutt oli mu sõbranna kutt. Ma ei sallinud teda ning seksisime ilma kondoomita. Nii et, kõik te kes te veel süütud olete: soovitan südamest esimesel korral kaine olla, kondoomi kasutada ja ärge laske endale midagi peale suruda.Mina ütlen küll, et kahetsen oma esimest korda. Kuigi kahetsema peaks seda, mis tegemata, mitte seda, mis juba tehtud.»

Foorumis leidub ka selliseid kasutajaid, kes võrreldes eelkõnelejatega enam ehk süütud olema ei peaks, kuid on seda siiski.

Üheks selliseks kasutajaks on maasikavaht, kes kirjutab: «Olen 19-aastane ja olen veel süütu. Võimalust on olnud, aga ise pole valmis olnud ning mingi suvalisega on ka mõttetu. Ei kahetse, et olen senini oodanud.»

Ka monimon on temaga samal arvamusel: «Täitsa hull olukord ikka. Vaatan, et tänapäeval on tüdrukud päris altid seksile. Hea küll, kui armastad inimest, siis on kõik OK, aga end niisama ära rääkida lasta pole just kõige parem. Minu põhimõte on igatahes, et kingin enda süütuse sellele, keda mina armastan ja kes mind vastu armastab. Olen 19-aastane ja saan varsti 20. Olen uhkusega süütu.»

Mida arvad sellest süütusevärgist sina?

Vaata lisaks eeva.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles