Sunset pakub feeling’ut

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bacardi Feelingu üks peaesinejaid on brasiillanna Denise Fountuora.
Bacardi Feelingu üks peaesinejaid on brasiillanna Denise Fountuora. Foto: http://www.myspace.com/denisefontoura

Nädala lõpus, reedel, 3. ja laupäeval, 4. juulil toimub ööklubis Sunset järjekordne „Bacardi Feeling", aastaid Pärnu ja kuurortlinna suvega lahutamatult seotud ettevõtmine.

„Minu meelest on ta käinud vaheaegadega oma 15 aastat, vahepeal Tallinnagi jõudnud," tõdes Sunseti programmijuht Erlend Aav seoses „Bacardi Feelinguga". „Et ta on nii kaua olnud Eesti suveürituste maastikul, ta palju tutvustamist ei vajagi."

Aav nentis, et kuivõrd pärast 2005. aastal jälle „kojujõudmist" on "Bacardi Feelingul" toimuv kenasti paika saanud, ei paku tänavunegi pidu sellest osasaajatele suuri üllatusi.

„Eks märksõnad on samad, nagu nad ikka on olnud, ja et slogan on „Päike muusikas ja silmades!", on põhiline pakkuda inimestele kahel päeval head äraolemist ja feeling'ut, mis suvel rannas peaks olema," märkis klubi programmijuht.

Kui tulevas „Bacardi Feelingus" uudislikku otsida, leiab selle laupäeval kell 13 algavas konkursis „Sportshack Pärnu rannabiitseps 2009".

Spordiklubi Tervisex korraldatav jõukatsumine seisneb selles, et talle pasliku raskusega kangiga käes võistleja peab minuti jooksul tegema võimalikult palju biitsepsikõverdusi.

„Et rannabiitseps on Sunseti terrassil toimunud juba mitu aastat ja tänavu kahe ürituse kuupäevad kattusid, otsustasime spordiklubiga kaks asja liita," ütles Aav.

Tänavuse „Bacardi Feelingu" peaesinejad on reedel üles astuv Tommyboy ja laupäeval esinev brasiillanna Denise Fountuora.

„Teame, et ilm on kindlasti soe, aga natuke siin siiski nõiume ka," muigas Aav. „Ehkki peaesinejad mainisid, et tiba vihma ei tee vähemalt neile midagi, löövatki meeleolu värskeks."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles